Rooz Fashion bestaat 1 maand!


Precies één maand geleden kondigde ik Rooz Fashion officieel aan op Facebook. Spannend! Spannend, hoe mensen hierop zouden reageren.. Spannend, of ik dit, het maken van kleding, nog wel kon.. Beide spannende elementen zijn helemaal verslagen! Zo veel mooie, fijne, leuke reacties gekregen! En in één maand al goed kunnen laten zien dat ik zeker nog overweg kan met stoffen, naaimachine. Deze kunst heb ik in die vijf jaar nog goed achterin mijn vingers kunnen bewaren! 

 

De eerste maand van Rooz Fashion. Een maand waarin ik hard aan de slag ging. Mijn creaties zijn al volop verschenen. Steeds aan een nieuw idee beginnen. Dit idee zien, en tussen mijn vingers, voelen groeien tot een creatie, een kledingstuk van Rooz Fashion vind ik elke keer weer zo mooi! Resultaat zien uit het werk dat je doet. Mijn resultaat zien uit het werk dat ik doe! 

Enthousiasme, motivatie en inspiratie, steeds weer, keer op keer, opnieuw!

 

  

In de eerste maand van Rooz Fashion heb ik ook al mogen ervaren hoe het is om iemand te laten stralen in de mode die hem of haar past! Mijn eerste opdracht was een feit! Zelf kunnen stralen in mijn eigen mode is al super!... Maar iemand anders kunnen laten stralen, heb ik gemerkt, vind ik nóg mooier! Nóg meer enthousiasme, motivatie en inspiratie krijg ik daarvan! :)

 

Bij het event Sterk van Start van Rabobank Amerstreek heb ik mijn enthousiasme en motivatie mogen overbrengen. Mijn enthousiasme en motivatie bracht ik over in mijn (allereerste) Pitch. Geen ingestudeerd stuk, geen toneelstuk. Nee! Ik weet wat ik wil met Rooz Fashion, waar ik voor sta met Rooz Fashion, waarom, hoe en wat...dit is blijkbaar het tovermiddel... De reacties vertelde me: mijn pitch was een succes!

ZO GAAF!! De eerste maand van Rooz Fashion was dus al zeker een goede maand. Mooi begin, goede start, helemaal blij!

Vol enthousiasme, motivatie en inspiratie ga ik verder in de vele maanden die zullen volgen. Verder met Rooz Fashion, mijn passie, mijn bedrijf!

 

"Ik ga het gewoon doen, ik ga het maken!"

 


Successen zijn er om te vieren. Rooz Fashion heeft in deze eerste maand al champagne gepopt... Dat er nog velen mogen volgen! Vanavond bijvoorbeeld ;) 1 maand vol Rooz Fashion, vol energie, enthousiasme... Alleen dat gevoel al.. maakt Rooz Fashion voor mij een succes! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com