Een stoere én elegante jurk voor Margret!

Rooz Fashion maakte een jurk voor een ondernemende vrouw, Margret Tielemans. Een vrouw die bij al haar netwerkbijeenkomsten, afspraken en opdrachten goed voor de dag wil komen. Ook vindt ze het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij de mensen met wie ze spreekt.

 

Natuurlijk laat je een indruk achter door de manier waarop je je gedraagt.. Maar ook de kleding die je draagt bepaalt voor een groot deel de indruk die je achter laat.

Margret laat nu een indruk achter die mede wordt bepaald door Rooz Fashion!

 

Een stoere én tegelijkertijd elegante jurk. Een jurk waarmee je zeker zal stralen. Een jurk écht passend bij deze ondernemende vrouw, Margret!

 

Zit je nog op school, werk je op kantoor of wil je gewoon tijdens je dagelijkse bezigheden er altijd goed uit zien?! Rooz Fashion maakt aan de hand van jouw wensen de mode die jou past. Van een mooie blouse tot een stoer jack tot een nette broek tot een feestelijke jurk.

 

"Elke gelegenheid is een gelegenheid om te stralen in Rooz Fashion!"

 

Heb je interesse in de mode van Rooz Fashion? Vragen? Ik hoor het graag. 

Vul onderstaand contact formulier in met je wensen of vragen en je krijgt zo snel mogelijk bericht terug. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Leuk weetje!

In de fotostudio waren dit keer de rollen omgedraaid! Margret Tielemans, de fotograaf van Rooz Fashion, was dit keer het model en... ik zelf moest dit keer de foto's maken! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com