Als enige echte model van haar jurk straalt Myrte in de studio!

Nadat Myrte al straalde in haar jurk van Rooz Fashion op een feest... Moest ze natuurlijk ook nog stralen in haar jurk tijdens een fotoshoot! 


Een aantal weken geleden maakte Rooz Fashion een jurk voor Myrte. De paspop showde haar jurk al... maar als enige echte model van deze jurk kon Myrte natuurlijk niet achterblijven om haar jurk ook te showen in de studio tijdens een fotoshoot! 

 

Stralend op het feest én nu ook stralend in de studio! Heel erg blij met het resultaat. Trots! Dankjewel Myrte. 


Natuurlijk kon ik tijdens de fotoshoot niet alleen achter de camera blijven staan... Zo blij met het ontwerp, dat ik toch even wat moest rechttrekken tussendoor ;)! 


Myrte benaderde mij omdat ze graag een mooie jurk wilde dragen op een feest. Rooz Fashion ging aan de slag! Wil jij ook stralen op een feest dat kan natuurlijk in Rooz Fashion! Neem contact met me op en aan de hand van jouw wensen maakt ik een mooie creatie voor jou! 

Maar!

Rooz Fashion maakt niet alleen mode voor jou om te stralen op een feest. Rooz Fashion maakt mode voor jou op maat voor elke gelegenheid! Stralend alle dagen door! Dus wil jij mode op maat voor jou, uniek voor elke dag. Neem dan ook zeker contact met me op! Vragen stellen kan altijd, alles is te bedenken, ik hoor graag van je :)! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com