Nieuw! Bontjack van Rooz Fashion.. Dus met details van Rooz Fashion!Een aantal weken geleden kwam ik deze bontstof tegen op de markt. Wat ik precies met deze stof wilde gaan maken, wist ik nog niet. Wel wist ik dat ik deze stof echt wilde. Dus. Gekocht ;). Een grote lap bontstof lag even in de kast.. Nu mee aan de slag gegaan. Een bontjack, met net wat andere details, zoals de satijnen borden. 

 

Rooz Fashion is weer een jack rijker. Een jack waarin ik helemaal happy de straat op kan! Blij mee :).

 Wil jij ook net als ik de straat op kunnen met de kleding waarin jij je helemaal happy voelt?! En kan je deze kleding mogelijk in alle winkels niet vinden?! Rooz Fashion kan je helpen! Rooz Fashion maakt de mode zelf. De mode waarmee je kan zeggen: "Dit ben ik!"  De mode die (bij) jou past, waar jij je dus helemaal happy in voelt. Happy in Rooz Fashion bij elke gelegenheid!

 Heb je interesse in mode op maat, speciaal voor jou, speciaal voor elke gelegenheid?! Neem dan contact met me op. Vul onderstaand formulier in met je wens of vraag en je krijgt zo snel mogelijk bericht terug. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com