Nicole kan stralen met haar nieuwe tas!


Nicole wilde een nieuwe tas. Haar criteria waren... Stoer... En lang genoeg! Vele tasjes hingen vaak bij haar op een vervelende hoge hoogte.. niet de bedoeling. Toen dacht ze aan mij, aan Rooz Fashion! Een tas op maat. Een stoere schoudertas moest het worden. Rooz Fashion ging aan de slag. Resultaat.. Een mooie tas én een hele blije Nicole! Dus ook nog eens een hele blije ik! Super!

 

Altijd spannend. Een opdracht krijgen, een stoere tas maken, maar daarbij ook de vrijheid krijgen om zelf te bepalen wat dat "stoer" dan wordt. Ik mocht mijn creativiteit erop loslaten. Nou.. dan ging ik dat maar doen. Dit ontwerp bedacht ik, tekende het, ging het maken.. en het lukte! Het ontwerp in mijn hoofd werd het ontwerp uiteindelijk in de handen van Nicole. Een leren schoudertas.

 

Nóg spannender dan de opdracht krijgen is.. de reactie van het eindresultaat afwachten. "Wat zal ze ervan vinden?!" Heel. Erg. Spannend. Maar zeker onderdeel van het vak ;). Zelf vond ik het ontwerp mooi gelukt, de overtuiging was er echter nog niet helemaal.. tot Nicole aangaf dat ze hem helemaal gaaaaaaf vond. Whiehoee! Rooz Fashion helemaal blij! 

 

De reactie van de man van Nicole: 

 

"Dat is nou echt een unieke tas, mooi!"

 

Bedankt voor dit mooie compliment, dat is nou precies waar Rooz Fashion voor staat! "Uniek en speciaal voor jou!"

 

 

 

 

Rooz Fashion heeft met deze tas haar tweede klant helemaal blij kunnen maken. Een tas die match bij de outfit van Nicole. Wil jij ook een tas die matcht bij jouw outfit? Of andersom.. Wil jij een outfit die matcht bij jouw tas? Een outfit die matcht bij hoe jij je voelt? Een outfit die matcht bij hoe jij wilt stralen?! Neem dan contact op met Rooz Fashion! Rooz Fashion maakt de mode waarin jij kan laten zien wie je bent. De mode waarin jij kan stralen! 

 

"Rooz Fashion, zelfgemaakte mode op maat, uniek en speciaal voor jou!

 

 

Bedankt Nicole, voor deze opdracht. Bedankt dat ik je blij heb mogen maken. Dat je maar veel plezier van je nieuwe tas mag hebben! Dat je maar vaak met deze tas mag stralen! :) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com