Lange benen, korte benen.. Rokken dilemma. Rooz Fashion maakt een rok op maat, speciaal voor jou!


Een hele tijd geleden maakte ik al deze rok. Een stoere rok met party tint ;). Ik kan er in stralen!

 

Wil jij ook een stoere rok? Of een chique rok? Voor een feestje of voor binnenkort in de lente?! Alles kan. Alle wensen kunnen we bespreken zodat jij de rok krijgt waarin je kunt stralen! 


Benen zijn er in alle vormen en maten.. Billen zijn er in alle vormen en maten. Ook juist daarom is het perfecte rokje vinden in de winkel best lastig. Wanneer je dan een rok hebt gevonden die je echt helemaal leuk vindt... Is deze of te lang of net te strak bij de billen... Balen, balen, balen. 

Maar dat balen hoeft niet lang te duren, want...! Je kent Rooz Fashion! Neem contact op met Rooz Fashion, beschrijf jouw perfecte rok, dan neem ik jouw maten op en... Tada, resultaat een mooie rok, precies zoals jij hem wilde, speciaal voor jou! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com