BNI Socrates XL Bezoekersdag bij Nac, Rooz Fashion was erbij!


Afgelopen vrijdagochtend zag er anders uit dan de meeste vrijdagochtenden voor mij. Deze vrijdagochtend stond er een netwerkontbijt op de planning in het NAC stadion. Dit netwerkontbijt was van BNI Socrates. Het was de BNI Socrates XL Bezoekersdag, ik had de eer om als één van de bezoekers aanwezig te zijn. 

 

Een ochtend met veel netwerken, veel nieuwe contacten , veel mooie succesverhalen. Een mooie ochtend. Interessant, inspirerend, motiverend, en zo leerzaam om te luisteren hoe andere mensen met hun onderneming dingen voor elkaar krijgen, dingen bereiken. 

 

Wat bij BNI Socrates centraal staat is.. : Geven loont! Geef jouw ideeën, netwerk en verhalen bloot en jij zult zelf nog veel meer terug krijgen. Mooie boodschap, mooie manier van het nieuwe zakendoen. 

 

Deze netwerkbijeenkomst stop ik weer in mijn "rugzakje". Blij dat ik bij zulke mooie bijeenkomsten mag zijn, kan zijn, dankbaar!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com