Een nette broek voor een klant, een stralende klant!


Een broek met precies dé eigenschappen waar Rooz Fashion voor staat.. Op maat, uniek en speciaal voor jou! 

Na alle wensen van mijn model besproken te hebben, alle maten opgemeten te hebben, de juiste stof te hebben gevonden.. Ging ik aan de slag! 

 

Wanneer je een kledingstuk bij Rooz Fashion laat maken, is er op zijn minst altijd één pasmoment. Tijdens deze afspraak past het model het kledingstuk. Ik heb het kledingstuk dan al grotendeels af. Helemaal klaar om te passen, maar wel zo dat er ,indien nodig, nog punten aangepast kunnen worden zodat het een perfect op maat Rooz Fashion item wordt! 

Ook bij deze broek vond ik het pasmoment weer spannend, dat blijft. Spannend of de broek goed past, spannend of de broek precies zo is geworden zoals de klant in gedachten had. Tot nu toe heb ik het steeds voor niets heel spannend gevonden. Mijn klanten waren tot nu toe allemaal erg tevreden!

Dit keer verliep het pasmoment ook helemaal goed. 

De broek paste meteen top qua maat en paste ook helemaal bij het idee van de klant!

 

Na het pasmoment, ga ik het Rooz Fashion kledingstuk helemaal finetunen. Perfect afwerken, alle details nalopen. 

 

En toen.. Toen was de broek af! Een nette broek met een split detail aan de voorkant van de pijp, stiksel detail, net even anders.

Klaar voor de klant om in te gaan stralen! En dat gaat ze zeker doen, op velen foto's had ze al een hele grote glimlach op haar gezicht! 

 

Blij! Een tevreden klant, een stralende klant! 

 


Denk jij nou bij het zien van deze broek: "Hee, dat is ook wel echt iets voor mij?!" of "Hee, ik weet echt wie ik heel blij kan maken met zo'n broek, perfect op maat!" Neem dan contact met me op!

Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek bekijken we de wensen, mogelijkheden van jouw idee. Het ontwerp wordt geschetst en bij een volmondige JA! Ga ik voor jou aan de slag! En wie weet straal jij binnenkort in de mode die jou past, in Rooz Fashion

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com