Een nieuwe blouse, zakelijk, casual?.. In ieder geval vrolijk!


Een nieuwe blouse in de collectie van Rooz Fashion. Een blouse die zowel zakelijk als casual opvalt. Opvallend door dit design, daardoor ook zeker vrolijk! Vrolijke kleuren voor de lente die eraan komt. Met als detail een strikje in de hals, net even anders. 

 

Deze blouse komt ook in de Rooz Fashion Business collectie. Natuurlijk mogelijk in allerlei verschillende kleuren stoffen, print of geen print.

 

Rooz Fashion Business is een nieuw onderdeel van Rooz Fashion. Rooz Fashion Business richt zich op ondernemende vrouwen en vrouwen in het zakenleven. Voor deze vrouwen is de eerste indruk erg belangrijk. De eerste indruk in het zakenleven bepaalt of een samenwerking wel of niet doorgaat.

 

Kleding bepaalt voor een groot deel welke indruk je achterlaat. Wil je dus een goede indruk van jezelf achterlaten? Zodat je een goede indruk van je bedrijf achterlaat? Dan is het belangrijk dat je de kleding draagt die jou past!

 

Rooz Fashion helpt om de concurrentie één stap voor te zijn. Rooz Fashion maakt de mode voor jou die past! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com