New! A dress to impress

Een aantal weken geleden liep ik op de markt. Het zonnetje scheen, veel stofjes om me heen, helemaal happy dus! Tussen alle rollen zag ik deze stof liggen. Ik was meteen verkocht. Een aantal meter mee naar huis en... aan de slag! Twijfelend tussen een broek, shirt of jurk, besloot ik met een jurk te beginnen. Volgens mij een goede keuze geweest. Deze jurk laat mij stralen! Ik doe hem aan en voel me stralen, voel me krachtig, kan iedereen aan! 

 

Elke keer weer sta ik versteld van de impact die kleding op je kan hebben. Hoe krachtig bepaalde kleding mij kan maken, ongelooflijk.

Heb jij ook dat je je sterker voelt in bijvoorbeeld een bepaalde kleur? Of in een bepaald kledingstuk, een colbert? 

 

De komende weken ga ik me meer verdiepen in de impact van kleding op jezelf. Erg interessant! Rooz Fashion wil iedereen de kracht van kleding laten ervaren. Binnenkort meer hierover.

 


NEW! Deze jurk zit in de collectie van Rooz Fashion!

Kies je maat, kies de stof en jij straalt binnenkort in een unieke jurk.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com