Hoe kan ik bestellen?

Pre-Order

Wanneer de collectie items nog niet te bestellen zijn in de online shop, kun je een Pre-Order bestelling plaatsen. Je neemt dan persoonlijk contact op met Rooz Fashion. Bel naar: 06-23869334 of mail naar info@roozfashion.nl . 

 

Online Shop

Wanneer je een item uit de online shop wilt bestellen, kies je de juiste maat en voeg je jouw gekozen item toe aan de winkelwagen. 

Om de bestelling af te ronden, kies je de gewenste betaal- en levermethode. 

Bevestig de bestelling door 'Bestelling plaatsen' te kiezen. Wanneer je bestelling is binnengekomen, krijg je een bevestigingsmail van deze bestelling.  

 

Collectie item op maat

Wanneer je een collectie item op maat wilt bestellen, neem je persoonlijk contact op met Rooz Fashion. Telefonisch of per e-mail. We spreken een datum af om jouw maten op te meten. Lees hoe een 'Collectie item op maat' verder in zijn werk gaat. 

 

Ontwerp in Opdracht

Wanneer je interesse hebt in een Ontwerp in Opdracht, neem je persoonlijk contact op met Rooz Fashion. Telefonisch of per e-mail. We spreken een datum af om kennis te maken, ideeën en verwachtingen te bespreken. Lees hoe 'Ontwerp in Opdracht' verder in zijn werk gaat. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com