Weer tijd voor Rooz Fashion!

De omstandigheden waar heel de wereld mee te maken heeft, zorgen voor de één voor even meer tijd over en voor de ander juist voor veel werkzaamheden erbij. In mijn geval hou ik nu even meer tijd over. Tijd die ik het afgelopen 1,5 jaar niet had om aan Rooz Fashion te besteden. 

 

Het eerste project waarmee ik ben gestart is het maken van een laptoptas! Een laptoptas gemaakt van oude laarzen. Deze laarzen deed ik niet meer aan, dus ik dacht ik bedenk een manier zodat ik er nog wel plezier van kan hebben. Zo gezegd, zo gedaan! 

 

Onder het nom van duurzaamheid heb ik zo een geheel recyclede tas gemaakt. Ik ben er blij mee!

Meer zien van Rooz Fashion? Klik hier. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com