In Atelier

De omstandigheden waar heel de wereld mee te maken heeft, zorgen voor de één voor even meer tijd over en voor de ander juist voor veel werkzaamheden erbij. In mijn geval hou ik nu even meer tijd over. Tijd die ik het afgelopen 1,5 jaar niet had om aan Rooz Fashion te besteden. Het eerste project waarmee ik ben gestart is het maken van een laptoptas! Een laptoptas gemaakt van oude laarzen. Deze laarzen deed ik niet meer aan, dus ik dacht ik bedenk een manier zodat ik er nog wel plezier van kan...
Ondertussen het Rooz Fashion atelier... ben ik bezig met een rode jurk. Ook deze blijf ik aanpassen totdat ik hem helemaal goed vind, helemaal blij mee ben.. eindresultaat niet perfect is geen optie voor mij! Jurk op maat, jurk die past. Zelfgemaakte jurk op maat, rood suède jurk. Jurk voor gelegenheid.
Na verschillende creaties gemaakt te hebben, ben ik nu bezig met het maken van een nette broek. Nette broek op maat. Bezig in mijn atelier. Atelier van Rooz Fashion. Zelfgemaakte mode op maat, handgemaakt. Nette broek op maat, naar jouw wensen naar jouw figuur.

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com