Ondernemen

Afgelopen maanden was ik om de twee weken sowieso te vinden bij de Rabobank. Woensdagavond was het cursusavond. De basiscursus ondernemen stond op het programma. Gedurende vijf lessen namen we verschillende onderwerpen door. Van de markt, tot marketing tot financieel belang. De cursus heb ik nu afgerond met een diploma.. dus bevoegd om te ondernemen! Uhm.. nou " Wist je dan ook dat ik "Wist je dat-je" weer heb geleerd bij een andere masterclass.. Kortom ondernemen leer je niet in een cursus.
Vrijdagochtend, 6.30 aanwezig bij NAC. Samen met mij velen anderen bezoekers én natuurlijk de leden van BNI Socrates zelf waren aanwezig. Een ontbijt, een ochtend vol netwerken, leuke gesprekken, inspirerende succesverhalen en nog meer! Een goede ochtend was het zeker!
Vandaag was ik aanwezig bij de Kamer van Koophandel Startersdag. Een dag met leren, netwerken en ondernemen. Stappen zetten met Rooz Fashion!
Rooz Fashion staat nu officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Een volgende stap die op de planning stond. Een volgende goede stap. Stappen zetten laat Rooz Fashion groeien! Op naar alle volgende stappen.
1 maand geleden kwam de gedachte... "Rooz Fashion, ik ga het gewoon doen, ik ga het maken!" En nu een maand later. Kleine periode, al zoveel moois. Zo veel energie uit Rooz Fashion gehaald. Zo veel leuke reacties gekregen. Zo erg de bevestiging gekregen (van mezelf) JA! Rooz Fashion is mijn ding! Dit maakt mij blij, dit wil ik. Hier ga ik voor!
Donderdag 1 februari woonde ik het event Sterk van Start van Rabobank Amerstreek bij. Sterk van Start, een event voor startende ondernemers. Rooz Fashion paste daar dus mooi bij! Nieuwe onderneming. Nieuwe ondernemer. Pitch voor publiek. Rooz Fashion laten zien, vertellen over Rooz Fashion.

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com