ROOZ' Thoughts

Zomer 2015, als 6-jarig meisje keek ik vol bewondering naar mooie dingen, deze mooie dingen brachten mij op nieuwe ideeën, zorgden ervoor dat ik zelf ook iets moois wilde maken. Het gevoel om van dingen iets moois te willen maken is nooit weggegaan. Zien, bedenken, maken en presenteren, dat zijn de stappen die mij blij maakten. Tegenwoordig kan ik uit mijn eigen kleding inspiratie halen, enthousiast worden. Maak van jouw enthousiasme jouw kracht, deze kracht is onverslaanbaar!
Stoffen. Je heb ze in allerlei soorten en maten.. net als mensen! Lichte stoffen, zware stoffen, warme, koude, mooie, vrij lelijke, brede stallen, lieve, effen, drukke vrolijke en ga zo maar door! Wanneer je zo vaak met stoffen om gaat krijgen de rollen op de markt nog net geen hoofdjes ;). Stoffen krijgen bijna menselijke eigenschappen. Zorg dat je de stoffen om je heen verzamelt die echt bij jou passen, die jou enthousiast maken en jou laten stralen!
Komende vrijdag is het Koningsdag. We vieren de verjaardag van de koning en heel Nederland kleurt oranje. Wat op deze dag ook veel mensen bezig houdt.. is: Wat draag Maxima? En wat hebben de prinsesjes aan? Wat voor jurken hebben ze dit jaar aan? 1 ding is zeker. Ze stralen! Een ontwerp op maat speciaal voor elk van de vier apart. Stralen als een princes kan jij ook! Stralen in een ontwerp op maat speciaal voor jou. Rooz Fashion Zelfgemaakte mode op maat, maakt de mode die jou past. Majestueus!
Elke keer weer is het voor Rooz Fashion een feest om over de markt te lopen. Stofjes laten mijn verbeelding meteen op hol slaan. Zoveel ideeën, zoveel gedachtes krijg ik bij alleen al het zien en voelen van een stof. Stof goedgekeurd.. Dan wordt dit zeker één ingrediënt van het Rooz Fashion toverrecept! Stoffen kopen op de markt. Stoffen op voorraad. Stoffen naar keuze. Stoffen voor Rooz Fashion

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com