Maak van dingen, iets, creëer jouw kracht!

Zomer 2015, 13 jaar geleden, als 6-jarig meisje keek ik vol bewondering naar mooie dingen, naar de dingen die in mijn ogen mooie dingen waren. Deze mooie dingen brachten mij op nieuwe ideeën, zorgden ervoor dat ik  zelf ook iets moois wilde maken. Die "dingen" liepen uit van een kleine boterbloem in het gras tot een prachtige jurk in de etalage van een winkel. En dat "iets" kon vervolgens variëren van een zelfbedacht dansoptreden tot een zelfgeschilderd schilderij. Zo gemaakt, dat het in mijn ogen mooi was. 

 

Dit gevoel om van dingeniets moois te willen maken, is nooit weggegaan. Knutselen, schilderen, timmeren, optreden, schrijven, tekenen, koken.. niets was me te gek. Ik zag iets, bedacht iets, maakte het, presenteerde het. 

 

---

 

Nu zomer 2018, 13 jaar later, als 19-jarige jongedame kijk ik nog steeds vol bewondering naar mooie dingen, naar de dingen die in mijn ogen mooi zijn. Nog steeds brengen mooie dingen mij op nieuwe ideeën, maken ze me enthousiast,  zorgen ervoor dat ik zelf ook iets moois wil maken.

Alleen... tegenwoordig lopen deze dingen niet meer zover uiteen. Tegenwoordig varieert dat iets niet meer zo sterk. 

 

Door de jaren heen heb ik ontdekt dat de mooie dingen, mooie kleuren, foto's, stoffen, mij inspireren om kleding te maken. In mijn ogen mooie kleding, kleding die mooi maakt, omdat je erin straalt. 

 

---

 

Waar mijn "van dingen iets moois maken"  stappen nog steeds zijn: "iets zien, bedenken, maken, presenteren".  Beginnen deze stappen al vaker met het kijken naar mijn eigen "dingen", in mijn ogen mooie dingen.

 

Mijn eigen ding, mijn zelf opgebouwde Rooz Fashion brengt mij op ideeën, maakt me enthousiast, zorgt ervoor dat ik steeds opnieuw iets moois wil maken, iets mooi vóór iemand wil maken, iets moois ván iemand wil maken. 

 

---

 

Mijn enthousiasme voor wat ik nu doe, nu kan doen, komt dus niet zomaar uit de lucht vallen. Dit enthousiasme geeft mij kracht om steeds door te gaan, steeds nieuwe dingen te proberen te doen. Het enige wat ik ervan kan zeggen is.. Dit maakt gelukkig! 

 

Maak jezelf gelukkig door jouw enthousiasme te laten spreken. Zoek jouw kracht in de dingen die je onbewust of bewust altijd al energie gaven, op ideeën brachten. En dan... dan wordt jouw enthousiasme, jouw kracht! Een kracht die onverslaanbaar is. 

 

 

"Maak van jouw enthousiasme jouw kracht, maak je zelf onverslaanbaar!"

 

 

 

 

De laatste weken heb ik goed en veel gekeken naar Rooz Fashion, wat ik nu allemaal al heb gedaan, hoe ik dat heb gedaan. En daaruit.. Daaruit heb ik nieuwe ideeën gehaald. Af en toe heb je besef momenten nodig. Even een nieuwe oplader. Een groot gevoel van binnen dat zegt: "We gaan dit gewoon doen!!". Dus! Rooz Fashion is aan het veranderen, nieuwe dingen, mooie dingen komen eraan. Stil staan is geen optie, verbeteren en groeien wel. Rooz Fashion zet stappen, binnenkort zullen jullie alle nieuwe dingen te zien krijgen. Hou Rooz dus in de gaten ;).

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com