Meest gestelde vragen

Rooz Fashion heeft geen winkel maar een atelier. In een winkel ben je altijd welkom, in het Atelier van Rooz Fashion ook. Maak een afspraak en zie waar ik werk, hoe ik werk, waarmee ik werk. Ik laat je graag alles zien. Ik laat je graag zien wat ik maak en doe.
Rooz Fashion maakt op maat. Zelfgemaakte mode op maat maakt Rooz Fashion speciaal. Mode op maat zodat de mode past bij ieder figuur. Past zoals jij wilt. Klein, groot, kort, lang, Rooz Fashion maakt de mode zo dat deze jou past. Dat het ontwerp jou past, de broek, de blouse, de jas jou past.
De collectie van Rooz Fashion bestaat uit alle mode die Rooz Fashion heeft gemaakt. Dit is de collectie die als inspiratie kan dienen voor nieuwe klanten. Kleding die op Rooz Fashion is te zien, is niet te koop. Alle ontwerpen op Rooz Fashion zijn al voor klanten op maat gemaakt. Wel kan een ontwerp voor jou ook op maat worden gemaakt, met jouw stofkeuze, voor jouw figuur.
Rooz Fashion is voor iedereen die interesse heeft in mode op maat. Focus op damesmode. Bij interesse in mannenmode kunnen we alle wensen en mogelijkheden bespreken en bekijken. Rooz Fashion gaat aan de hand van jouw wensen met een oog voor detail aan de slag. Rooz Fashion maakt een ontwerp op maat, uniek en speciaal voor jou. Rooz Fashion is voor jong en oud, moeder, dochter, oma, kleindochter, vriendinnen. Veel is mogelijk
De levertijd van Rooz Fashion hangt af van verschillende factoren. Levertijd hangt af van agenda klant, agenda Rooz Fashion. Patroon op maat maken tijd, patroon zoeken tijd. Stof zoeken tijd, alleen perfecte stoffen voor jouw ontwerp. Rooz Fashion wil in 14 dagen het ontwerp af hebben.
Een kledingstuk bij Rooz Fashion is een kledingstuk op maat. Een ontwerp, uniek en speciaal voor jou. Alle maten opmeten, precies op maat. Rooz Fashion ontwerp is pas af als het ontwerp helemaal perfect op maat zit.

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com