Ah nee! Wéér niets om aan te trekken!! :|

Je kent ze vast wel.. Van die dagen dat je "opeens" echt, maar dan ook écht, niets heb om aan te trekken. Best vreemd als je kijkt naar de hoeveelheid kleding in je kast. Terwijl je deze kleding één voor één aan het passen bent, groeit de stapel "op de welbekende-kleding-stoel" uit tot de inhoud van vier wasmachines, helemaal vol. Alles wat nu op deze stapel ligt, past wel... Maar op de één of andere manier pást het je helemaal niet! 

 

Laats had ik ook zo'n dag. Aan het einde van de middag zou ik een afspraak hebben. De dagen hiervoor had ik veel zin in deze afspraak, leuke mensen, leuk onderwerp, zou helemaal goed komen! Echter die ochtend veranderde dat gevoel opeens.. Even had ik helemaal niet meer zo "zin" in deze afspraak. Echter... "Geen zin hebben" is "GELUL"*.

 

Terwijl ik me aan het aankleden was, voelde ik me al helemaal zenuwachtig, acht uur van te voren.. ?! Nog zenuwachtiger werd ik bij het idee dat ik "helemaal niets" had om aan te trekken. Ook dit was natuurlijk onzin. Heel mijn kast puilt over van de kleding en op de grond was ook een nieuw soort kleed ontstaan, van kleding. Ik had deze dag niets wat ik aankon doen, waarvan ik dacht : JA! Hier ga ik vandaag in knallen. Niets paste echt bij míj deze dag. 

 

Ik had dus niets om aan te trekken.. maar zou toch ook niet in m'n nakie naar de afspraak kunnen. Dus.. Ik ging aan de slag! Zette mijn to-do lijst van deze dag even opzij en begon aan een jurk voor mezelf. Terwijl ik bezig was begon ik me al beter te voelen. Tussendoor paste ik mijn jurk en kreeg al meer zin in de afspraak. Na even doorwerken.. Was de jurk af! 

 

Mijn zin voor de afspraak was helemaal terug! Haren gedaan, make-up op, hakken aan én natuurlijk mijn jurk aan. Zo stapte ik met een stralend, krachtig gevoel op mijn scooter. Nu kon ik heel de wereld weer aan!

 

Conclusie van mijn verhaal... Natuurlijk hangt heel je kast vol met kleding en past die kleding je ook nog, qua maat. Echter past kleding jou gevoel gewoon niet altijd. Elke dag moet je jezelf voelen stralen in de kleding die je draagt, dan pas heb je de kracht om ervoor te gaan. Om goed te kunnen werken, successen te behalen. Om gewoon lekker jezelf te zijn. Om blij te zijn met jezelf. Kortom: Draag de kleding die jóú past en straal..  KLEDING GEEFT JE KRACHT! 

 

 

 

 

*(zie het boek "De Slechtste Ondernemer Ooit" van Aqil Radjab

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com