Nieuw! Korte broek.


Nieuw! Een korte broek met steekzakken. Een broekje voor nu met een panty.. voor over een paar maandjes met blote benen! Hopelijk! Draag je deze broek met sneakers, krijgt het speelse look. Maar! Draag je hem met hakken.. maak er een vrouwelijke, stoere look van. 

 

Broek in zwart wit, dus leuk te combineren met een blouse in opvallende kleur. Durf de aandacht te trekken in de kleding waar jij je fijn in voelt! Voel jij je fijn, dan straal je! En wie straalt trekt de aandacht, natuurlijk niet op een vervelende manier ;) ! 

 

Draag de kleding die jou past, en laat een indruk achter. Een goede indruk. Een indruk waarmee je zegt: "Dit ben ik!"

Wanneer je met je kleding overtuigend kan zeggen " Hee jongens, hier ben ik!" dan kan jij de hele wereld aan. Ga voor jou succes, begin met een simpele kleine stap..  mode die jou past!

Heb je interesse in Rooz Fashion? Neem contact met me op. We kunnen samen bekijken of Rooz Fashion jou verder kan helpen in je succes! Bouwen aan succes, samen, iets mooiers bestaat bijna niet. Dus! Ik help je graag! En.. zo kan je mij ook goed helpen mijn weg naar mijn succes te bouwen! Bouwen aan mijn ervaringen, ervaringen die ik nooit zal vergeten, die mij zoveel leren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com