Rooz Fashion viert al feest in de ochtend... Op de Markt!

 

 

 

De Markt, de een gaat voor de groentekramen, de ander koopt een visje, nog een ander komt voor de stoffen… Stoffenkramen, rijen lang, 10-tallen rollen hoog met stof, stof en nog eens stof. Waar de één door de rijen de stof niet meer ziet.. Slaat bij de ander de hele verbeelding op hol, vele kledingstukken worden in gedachten al gevormd. Bij die laatste groep, daar hoor ik zeker bij!

 

 

Een feest vind ik het elke keer weer om een rondje te lopen over de stoffenmarkt. Naja, bij één rondje blijft het vaak niet, twee, drie, soms wel vier. Vier rondjes om het perfecte stofje te vinden tussen al die stoffen. Ook vier rondjes, om geen stoffen over het hoofd te zien, waarbij ik na één blik en paar keer de stof in mijn vingers gevoeld te hebben al veel ideeën krijg in mijn hoofd!

 

"Bij één rondje blijft het vaak niet..."

 

 

Velen zullen denken bij het zien van een lap stof.. “Okee, leuk.. lap stof?..Wat zie ik erin?! Tafelkleed? Recht, vierkant, niets meer aan doen!” Bij het zien van een lap stof, denk ik aan álles behalve een tafelkleed. Wanneer ik een stof vast heb, krijg ik meteen beelden in mijn hoofd van een mooie jurk, stoere rok, gave broek of degelijk jasje! Rooz Fashion belletjes gaan rinkelen, bij de marktman gaan er eurotekentjes rinkelen.. En beiden gaan we vervolgens weer blij naar huis!

 

 

"Bij het zien van een lap stof, denk ik aan álles behalve een tafelkleed!"

 

 

Enthousiast, blij en vol ideeën thuisgekomen, ga ik met de stoffen aan de slag. Aan de slag om de stoffen om te toveren in de creaties die ik in mijn hoofd heb. Dit toveren, het maakproces van de creaties, maakt mij keer op keer blij. Helemaal blij ben ik, wanneer mijn idee is omgetoverd in de eindcreatie! De "Yeah, I made it!"-feeling!" ;)

 

 

Het geheime Rooz Fashion toverrecept….:

 

Stof + Mijn ideeën + “Ik ga het maken!” + Rooz Fashion snufjes… = Rooz Fashion creatie!

 

+ een hele blije ik die nú alweer zin heeft om naar de markt te gaan en nieuwe ingrediënten voor mijn toverrecept te halen! ;)

 

  

Wil jij dit Rooz Fashion recept wel eens proeven?! Of anders verwoord… Wil jij stralen in een unieke creatie van Rooz Fashion speciaal voor jou op maat gemaakt? Neem dan contact met me op! 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com