"Ik kleedde me als prinses, straalde als koningin!"

6 jaar geleden, 12 lentes jong, maakte ik voor mezelf al een prinsessen jurk. Trots op mezelf dat ik deze jurk helemaal had kunnen maken, straalde ik helemaal. Ik straalde als een Koningin! 

 

 

 

Vandaag zien we Maxima, Alexia, Amalia en Ariana stralen. Dit jaar op een moderne, vlotte manier. Zelf vind ik deze outfits erg leuk! De foto's van het statieportret zijn gemaakt met veel meer glamour dan anders, erg mooi! 

 

De koningin en de prinsessen stralen, omdat ze zich goed voelen in de kleding die ze aan hebben. De drie meiden zijn dan al wel prinsessen, tenminste die "stempel" hebben ze. Maar door de kleding te dragen die bij hen past.. Voelen ze zich ook prinsessen! En stralen ze zoals hun moeder, als een Koningin!

 

6 jaar geleden kleedde ik mezelf als prinsen en straalde zeker zoals een koningin. Bij het resultaat van deze jurk zet ik nu zeker vraagtekens... maar conclusie! Als je de kleding draagt waarin jij je en prinses voelt.. dan straal je als een Koningin!

 

Het maakt niet uit wat je precies aan hebt, voelt het voor jou goed, past het jou, voel jij je een prinses.. dan ben jij vandaag de stralende Koningin!

 

 

"Als je de kleding draagt waarin jij je een prinses voelt...

dan straal jij als Koningin!"

 

Met Rooz Fashion wil ik het liefste iedereen zich elke dag ene prinses laten voelen. De zelfgemaakte mode maakt dat het ontwerp precies zo kan worden dat jij erbij kan zeggen : " Ja! Dit is mijn ontwerp! Dit ben ik!". 

Interesse? Neem dan contact met me op! Heb je vragen? Ik beantwoord ze allemaal erg graag!

 

Fijne "straal als een Koningin-dag!"

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com